Konferens i Kudowa

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/IMG_1472.JPGUnder maj månad 2015 arrangerade FTM-Mission tillsammans med den polska Pingströrelsen en konferens för de polska pingstpastorerna och deras fruar. Konferensen samlade sammanlagt 76 pastorspar från det södra distriktet. Konferensen ble ett uppskattat inslag och avbrott från pastorernas dagliga arbete. Dagarna innebar möjlighet till att skapa kontakter och få lyssna till god undervisning till uppbyggelse i deras tjänst som pastorer. Undervisningen var mycket uppskattad då den behandlade mycket jordnära och vardagliga ämnen. Här nedan kan du läsa om vad några av pastorerna tyckte om konferensen.   

Några röster från konferensen

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Andrzej & Grazyna Luber.JPGVi vill än en gång tacka er så mycket för förmånen att få vara tillsammans på konferensen i Kudowa. Det var en mycket upplyftande tid för oss båda, både andligt och kroppsligt. Genom undervisningen är vi inspirerade och uppmuntrade till fortsatt tjänst. Ett tack till dem som bekostat konferensen och genom det möjliggjorde för oss att få vara en del av underbar gemenskap på en mycket bra plats.

Andrzej & Grażyna Luber

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Andrzej & Katarzyna Urgacz.JPGEtt stort tack för att ni hjälpte oss att få delta I denna konferens. Vi har väntat länge på att få en tid av vila och avkoppling. Vi skulle aldrig, utan er hjälp, kunnat få vila i en sådan underbar miljö. Men mest betydelsefullt var att vi fick spendera tid med andra pastorspar. Utbytet av erfarenheter, tid av förbön för varandra och att också få glädjas och skratta tillsammans. För mig personligen var undervisningen som Pastor Sam Smucker och hans bror gav helt fantastisk. Deras långa erfarenhet applicerades på ett mycket inspirerande sätt, ofta med humor. Denna konferens var en stor välsignelse för oss. Ett stort tack!

Andrzej & Katarzyna Urgacz

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Bogdan & Ela Kleszczynski.JPGVarje konferens med pastor Sam Smuckers undervisning är en riktig andlig fest. Men den senaste var mycket speciell. Vi kom till denna konferens med mycket fruktan och osäkerhet i våra hjärtan om en förfrågan om att bli pastorer i församlingen i Nysa. Flera gånger har vi upplevt att Gud talat till oss om att anta utmaningen, men olika saker i våra liv har gjort att vi skjutit upp beslutet och inte vågat ta det steg i tro som det innebär. Under konferensen bad jag: ”Gud tänd elden i mig, så att den inte dör” och det var vad som hände. Varje tillfälle av undervisning var direkt till mig och min fru. Så från och med nu vill vi inte vänta längre, så vi har tagit ett fast beslut; det är tid att hoppa från klippan där vi suttit fast. Det är tid att börja arbeta. Under denna konferens har vi meddelat vårt beslut till ledarskapet av församlingen i Nysa. Med tanke på min egen upplevelse från konferensen kan jag ärligt säga att Gud använder er till att uppfylla det stora missionsuppdraget. Med det menar jag att bygga upp Kristi kropp utöver världen, Polen inkluderat. Vi tackar Gud för er.

Bogdan & Ela Kleszczyński

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Bogdan & Irena Tomaszewski.JPGJag var mycket berörd av första kvällens undervisning om den vila som Gud har skapat för oss. Tack för att jag blev inbjuden till konferensen. Jag blev välsignad på så många olika sätt och inspirerad till fortsätt tjänst med en ännu större passion. Personligen var jag övertygad om att jag redan gör en hel den i min tjänst, men undervisningen och de exempel vi fick ta del av visade att vi kan göra så mycket mer.

Bogdan & Irena Tomaszewski

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Czeslaw & Lidia Rakoczy.JPGEtt stort tack till både de som organiserat och bekostat konferensen i Kudowa och för att vi blev inbjudna. Vi är mycket uppmuntrade till fortsatt tjänst för Herren. Det var en sådan välsignelse att få lyssna till undervisningen. Det gav oss också tid till avkoppling till både ande, kropp och själ. Må Gud rikligen välsigna och belöna er för era öppna och generösa hjärtan gentemot andra människor.

Czesław & Lidia Rakoczy


tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Jarek and Ania Witek.JPGEtt stort tack för förmånen att få delta i en sådan uppbygglig konferens. Enkel och underbar undervisning som baserade sig på många års församlingstjänst. En underbar atmosfär och fin gemenskap. Undervisningen var mitt i prick och helt rätt tiden. Vi önskar Guds välsignelse över dem som organiserade och betalade konferensen och över de som undervisade.

Jarek and Ania Witek

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Mariusz & Ola Nachtman.JPGVi såg fram emot konferensen I Kudowa som vi hoppades skulle bli några dagar då vi kunde hämta andan efter veckor av hårt arbete, både fysiskt och emotionellt, i vår församling. Vi kom med avsikten att få lite fysisk vila och få ta igen lite sömn och koppla av. Men redan från början inspirerade undervisningen oss att söka vila i Gud och i den helige Ande som vederkvicker hela människan. Andra dagens undervisning var också en bekräftelse för oss att konferensen var en stor investering i våra liv, både andligt och lekamligt. Vi är så tacksamma till de som organiserat och bekostat konferensen. Tack för att ni gjorde det möjligt för oss att få komma till denna konferens. Den hjälpte oss att få ny inspiration och en ny entusiasm i vår uppgift att utbreda Guds rike på jorden. Än en gång ett stort tack för att vi blev inbjudna att delta och för möjligheten att få tillbringa några dagar tillsammans. Vi är välsignade till ande, kropp och själ. Med tacksamma hjärtan.

Mariusz & Ola Nachtman

tl_files/Bilder webbplatsen/Pastorskonferens 2015/Zdzislaw & Lucyna Niemiec.JPGVi är så tacksamma för tiden I Kudowa. Vi var i stort behov av vila och tid tillsammans med andra pastorer och vänner. Det blev en tid då vi kunde slå av på tempot och vila i en underbar miljö. Men mest betydelsefullt för oss var undervisningen från Guds ord. Ord av tröst och hopp. Tid till överlåtelse och förbön för varandra gav hopp och uppmuntran in i våra liv och i vår ande. Vi förstår att vi inte är ensamma i tider av svårigheter. Ett stort tack! Tack Piotr och Krystyna för att ni organiserat denna konferens och för att vi blev inbjudna att delta. Må Gud rikligen välsigna er i er tjänst.

Zdzisław & Lucyna Niemiec

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FTM-besök
Online:
1
Visits today:
19
Visits total:
35,770
Hits today:
43
Hits total:
62,214
Visitors per day: Ø
17
Counting since:
 2013-12-21