Pawel Nowakowscy

tl_files/Bilder webbplatsen/fam_nowakowscy.jpgFamiljen Nowakowscy. Pawel, Nathan, Oliwia och Lidia.


Vi heter Pawel och Lidia Nowakowscy och vi har två barn Oliwia 10 år och Natan snart 7 år. Vi gifte oss 1993 och direkt efter det började vi arbeta med Piotr i den kristna TV studion i Opole. 1995 började vi arbeta med Reality Outreach Ministries där vårt primära arbete bestod av att presentera dramat ”Himmelens Port och Helvetets Flammor”.  Sedan 2005 är vi ansvariga ledare i Polen, Tjeckien och Slovakien för detta arbete.Vi har alltså arbetat heltid med mission alltsedan vi gifte oss och vi älskar varje dag vi får tjäna Gud med våra liv. Pawel är också äldstebroder i vår församling i Olesnica. Han spelar också trummor i lovsångsteamet. Jag, Lidia, sjunger och spelar piano. Förra året kände vi att vi skulle vilja studera för att bättre skickliggöra oss för den tjänst vi har, så vi började studera kristen media och social kommunikation i Warszawa.

Vi ber till Gud om medel för att kunna finansiera dessa studier och för att Gud skall öppna våra sinnen så att vi kan tillgodogöra oss undervisningen på bästa sätt. Vi har båda tidigare studerat vid olika bibelskolor, men dessa studier har en helt annan inriktning. Vår sista kampanj förra året hölls i Bielsko-Biala och den organiserades tillsammans med den Luterska kyrkan och Pingstförsamlingen. Lokalen de hade hyrt rymde cirka 500 personer och under två framföranden av dramat kom omkring 2000 personer för att se dramat. En del av dem som kom tvingades lämna lokalen därför att de inte kunde se något på grund av den stora folkmassan. Andra stod i gångarna, i korridorerna eller satt i trapporna. Vi sa att det var nästan som en Beatleskonsert, eftersom det var så mycket folk och en del i publiken svimmade och fick bäras ut från lokalen. Men många personer lyfte sina händer och vi fick be med dem till frälsning. Det var fantastiskt att se hur Herren på ett så mäktigt sätt rörde vid människor och att så många ville veta mer om Jesus. I år (2011) kommer vi att starta ett helt nytt drama. Vår bön är att vi genom detta skall kunna nå ännu fler människor med evangelium. Varje år når vi genom dramat i genomsnitt 15 000 personer och det är en förmån att också få arbeta tillsammans med pastorer och lokala församlingar.

Vi kan inte tacka er och FTM:s understödjare nog för allt det understöd och den hjälp och kärlek vi har fått ta emot under åren som ligger bakom. Vi vet att ni inte skulle ha kunnat göra allt detta utan era trogna understödjare. Vi tackar Gud för var och en av dem.

Med Jesu kärlek
Pawel & Lidia Nowakowscy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FTM-besök
Online:
1
Visits today:
9
Visits total:
36,035
Hits today:
10
Hits total:
62,942
Visitors per day: Ø
17
Counting since:
 2013-12-21