Stöd FTM-Missions arbete

tl_files/Bilder webbplatsen/wallet-with-money.jpgDitt stöd genom förbön är oerhört betydelsefullt för oss, men framför allt ger din/er gåva oss möjlighet att stödja de olika projekt vi för närvarande stödjer.

Bli månadsgivare
Alla gåvor är välkomna. Önskar du ge en engångsgåva välkomnar vi det. Men missionens slagkraft ökar väsentligt om du stödjer arbetet regelbundet genom en månatlig gåva. Det skapar stabilitet och vi kan arbeta mer långsiktigt. Ge din gåva på det sätt du själv tycker är smidigast. Här nedanför finner du lite kortfattad information om hur du kan gå tillväga.

Nyhetsbrev via e-post
Vi lever i förändringarna tid. Idag använder vi till stor del internet och vår internetbank för att betala våra räkningar. Om du önskar stödja missionen vill vi varmt rekommendera dig att ordna med en automatisk överföring på det belopp du önskar ge. Samtala med din bank så hjälper de dig att lägga upp en automatisk överföring på det belopp du själv önskar ge. Då vet du att din gåva alltid kommer fram. Kontakta oss gärna om du önskar att din/er gåva skall användas för ett specifikt ändamål så ser vi till att ordna även det. De olika fasta projekt vi stödjer för närvarande finner du här nedanför. Specificerar du ingenting används din gåva där den bäst behövs.

Önskar du en bekräftelse på att gåvan kommit fram måste du även ange det. Men då behöver vi din postadress. Vi arbetar för närvarande på att skapa rutiner för att även skicka bekräftelse via e-post.

Inbetalning via BankGiro-talongen
För dig som erhåller ett nyhetsbrev via vanlig post kryssar du i BankGiro-talongen i till vilket ändamål du önskar att din gåva skall gå så ser vi till att den används i enlighet med ditt önskemål.

Våra fasta åtaganden ser för närvarande ut så här:
* Där det bäst behövs (du överlåter åt oss att avgöra vart din gåva går)

* Understöd pastorer och evengelister

* Östeuropeiska Bibelskolan

* Löftenas Barn

* Gatubarnen

* Moldavien (generellt), Dagligt bröd eller Matpaket

* Kortfristiga projekt (som presenteras i våra nyhetsbrev)


Sätt in din gåva på BankGiro 233-2393.

 

Tack för din medverkan
FTM-Mission

 

 

 

 

 

 

 

FTM-besök
Online:
1
Visits today:
19
Visits total:
35,770
Hits today:
43
Hits total:
62,214
Visitors per day: Ø
17
Counting since:
 2013-12-21