Böcker och häften

Här finner du några böcker och häften du kan beställa. Din beställning gör du genom att fylla i formuläret i botten av sidan. Betala in till PG 233-2393 eller Swisha din beställning till 123 419 3561.

Välkommen med din beställning!

Min Resa – Från busfrö till missionär

av Oliver Lindberg

Boken är en självbiografisk berättelse om Olivers liv och hans kallelse till missionär. Boken är lättläst och kan varmt rekommenderas.

“Timmarna gick och klockan närade sig fyra på morgonen. Kudden var alldeles våt av alla tårar som hade runnit ned för mina kinder. Kampen var mycket intensiv. Skulle jag trots allt ta risken att svara ja?”

Pris: 189 kronor (ink. porto)

Att samarbeta med den helige Ande

av Oliver Lindberg

Boken är en personligt vittnesbörd om att våga lita till den helige Andes röst och att det håller att bygga sitt liv på ett “samarbete” med den helige Ande. Författaren tar med läsaren in i samanhang där utgången varit oviss och den helige Andes röst varit avgörande.

Utdrag ur boken

“Vi kände båda frid i våra hjärtan att placera manuskripten innanför skjortan, bakom ryggen och låta byxor, skjorta och kavaj skydda dem. I tro att vi handlat efter Guds ledning begav vi oss mot gränsen till Polen.

När vi kom till gränsen blev vi ombedda av tulltjänstekvinnan att vänta utanför bilen. Vi upplevde nu båda två att det började “krisa till sig”. Manuskripten började långsamt söka sin väg ned för våra ryggar och vi var övertygade om att alla runt omkring oss såg någonting konstigt hänga ner “där bak”.

Häftet första utgivning var 1994 och en andra tryckning 2001. Häftet finns fortfarande att beställa.

Pris: 60 kronor inklusive porto

Det är inte så illa som många säger… det är värre!

Tempelriddarordern och Frimurarordern i Bibelns ljus

av Oliver Lindberg

Detta är Oliver Lindbergs personliga vittnesbörd om hans erfarenhet av att en gång varit medlem i Tempelriddarordern. Häftet innehåller också en beskrivning av Frimurareordern.

Utdrag ut häftets förord:

“Det var på våren 1984 som jag för första gången offentligt trädde fram och varnade för medlemskap i hemliga ordnar. Jag har allt sedan dess burit på en längtan att få göra en skriftlig sammanställning över Tempelriddarordern (TR) och Frimurarordern. Jag har också vid upprepade tillfällen blivit uppmanad att göra en sådan och då i synnerhet om TR:s invigningsceremoni. Därtill har jag också blivit ombedd att undersöka om det föreligger något samband mellan dessa s.k. kristna ordnar.

I denna skrift tar jag därför upp invigningsceremonin i TR och grundstenarna i Frimurarordern till belysning, utifrån Bibelns ljus.”

Häftet första utgivning var 1994 och en andra tryckning 2001. Senste revideringen skedde 2021 varfter en femte tryckning skedde. Häftet finns fortfarande att beställa.

Pris: 80 kronor inkl. porto

Bibelns matematiska sjutal

 av Dr. Ivan Panin

Den ryske matematikern och forskaren Dr. Ivan Panin blev troende när han såg talet 7 på skriftens alla blad.

Bibelforskare över hela världen anser att  talet 7 i Bibeln är fullkomlighetens tal. Guds  fullkomliga bok är mera förbunden med talet 7, än de flesta av oss någonsin räknat med.

******
Innehållet i denna lilla skrift speglar nödvändigtvis  inte FTM-Missions inställning i denna fråga.  Vi reserverar oss för eventuella tryck- och faktafel i texten.

Pris: 15 kronor, inkl. porto

….

Beställningsformulär

2 + 9 =